Holstgruppen AB

Bro- och betongarbetare

Linköping

Holstgruppen växer och nu söker Holst Entreprenad dig med driv och erfarenhet inom bro- och betongbranschen. 

Som bro- och betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med såväl större bro projekt såsom exempelvis broar över huvudleder, järnvägar och gångbanor, arbeten vid grundläggning av industrier samt bro renoveringar eftersom vi har ramavtalet i Linköping för alla broar. Några projekt som vi har utfört under åren är bland annat en tvåfilig bro över stambanan i Äng och renovering av slottsbron i Jönköping med mera. 

Vi gillar komplicerade projekt som kräver gedigen kompetens för det är något som vi har inom bolaget. 

Oavsett vilka kunskaper du har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla ditt kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter ska locka dig som anställd på Holst. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Om du arbetar som Bro- och betongarbetare och ännu inte har fått ditt yrkesbevis erbjuds du här möjligheten att tillsammans med oss arbeta fram en lösning med målet att erhålla yrkesbevis.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Holst finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö och god gemenskap. 

B-körkort är ett krav.

Meriterande är: Bro- och betongkompetens, yrkesbevis eller tidigare arbeten inom bro/betongbranschen

Vårt arbetsområde sträcker sig över hela södra Sverige, från Skåne till Stockholm. Detta gör att vi söker dig som inte har några besvär med att jobba på traktamente 4 dagar i veckan.

Har du frågor?

Kontakta: 

Pär Ekström:  0709-11 18 96, E-post: par.ekstrom@holstgruppen.com

Vi erbjuder

I Holstgruppen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens infrastruktur. Vi engagerar oss i att din arbetsmiljö ska vara så trygg och bra som möjligt. Vi är ett familjeföretag som ser långsiktigt på vår verksamhet vilket skapar en trygg miljö för våra medarbetare att väx och utvecklas i. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar driven och självgående personal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdatum

Maila till

par.ekstrom@holstgruppen.com

Ansök idag