Holstgruppen AB

Våra bolag

Med över 60 års erfarenhet i branschen

Holstgruppen består av två företag Holst Entreprenad AB som har sitt säte i Jönköping och Holst Åkeri AB som har sitt säte i Sävsjö. Företagen har funnits i entreprenadbranschen i över 60 år och drivs idag av tredje generationen. 

Holst Entreprenad AB

Jönköping

Holst Entreprenad AB med säte i Jönköping är en ledande aktör inom mark och anläggning samt bro och betong, med över 60 års erfarenhet.

Vi skräddarsyr lösningar för projekt i alla storlekar och samarbetar med statliga verk, kommuner och företag. Vår dedikerade och kompetenta personal säkerställer en hög kvalitet och effektivitet i varje projekt.

Vi har certifieringar inom bro och betong klass 1, specialutbildningar inom järnväg, energisektorn m m. Exempel på våra projekt är anläggandet av en ny stadsdel, Munksjöstaden i Jönköping, samt projekt med väg och broar runt om i landet.

Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna. Det återspeglas i våra ISO-certifikat för arbetsmiljö, kvalitet och miljö, samt att vi har den högsta kreditvärdigheten.

Holst Åkeri AB

Sävsjö

Holst Åkeri AB med säte i Sävsjö är en pålitlig och innovativ partner inom mark- och anläggningssektorn.

Vi utför arbeten åt både privata kunder och företag. Med över 60 års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov.

Vår moderna maskinpark, med en engagerad personal säkerställer effektiva och kundanpassade mark- och anläggningstjänster. Berg- och grusmaterial levereras från egna täkter.

Vi fokuserar på kvalitet, säkerhet och miljöansvar, Holst Åkeri AB är verksamma på Höglandet och vi strävar efter att alltid vara det självklara valet.

Om du väljer Holst Åkeri vet du att du kommer få en bra produkt. Vårt certifikat i kreditvärdering speglar även detta då vi har högsta kreditvärdighet.