Holstgruppen AB

Arbetsledare

Linköping

Holstgruppen växer och nu söker Holst Entreprenad dig med driv och erfarenhet som arbetsledare inom Mark- och anläggning. 

Om tjänsten 

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera, leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du ansvarar tillsammans med platschefen för projektet vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal, material och maskiner. Du ansvarar för den dagliga produktionen i projektet som innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar och ser till att arbetet bedrivs i enlighet med lagar, avtal, rutiner och Holsts policy, ordnings- och skyddsregler. Även en del övrig administration ingår i arbetet. 

 Vidare har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du rapporterar direkt till platschefen. 
 

Är du rätt för rollen som arbetsledare? 
Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du minst 3-5 års erfarenhet av arbete i branschen, gärna i en ledande roll. Det är viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Dessutom behöver du vara bekväm med att axla ledarskapet och drivas av att hela tiden utveckla personalen. 

Krav för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet som Arbetsledare inom branschen
  • Erfarenhet av arbete i ledande befattning
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God datorvana
  • Innehar B-körkort

Meriterande för tjänsten

  • Bygg/anläggningsteknisk utbildning
  • Behörighet som Bas P & U
  • Behörighet för Betongklass 1 & 2

Har du frågor?

Kontakta: 

Pär Ekström:  0709-11 18 96, E-post: par.ekstrom@holstgruppen.com

Vi erbjuder

I Holstgruppen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens infrastruktur, skolor, kontor osv. Vi engagerar oss i att din arbetsmiljö ska vara så trygg och bra som möjligt. Vi är ett familjeföretag som ser långsiktigt på vår verksamhet vilket skapar en trygg miljö för våra medarbetare att väx och utvecklas i. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar driven och självgående personal.

Som Arbetledare på Holst bidrar vi även med tjänstebil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdatum

Maila till

par.ekstrom@holstgruppen.com

Ansök idag