Holstgruppen

Holstgruppen består av två företag Holst Entreprenad AB som har sitt säte i Jönköping och Holst Åkeri AB som har sitt säte i Sävsjö. Företagen har funnits i entreprenadbranschen i över 60 år och drivs idag av tredje generationen. 

Vi vill skapa lösningar för kunder av alla storlekar. Med vår kompetens, närhet och kreativitet skapar vi trygghet hos våra kunder. Vi vill vara den självklara plattformen för medarbetare att utvecklas på i en atmosfär av trygghet och delaktighet. På detta sätt bygger vi ett starkt företag och en trygg och utvecklande arbetsplats.

Vår breda kompetens och erfarenhet borgar för ett gott resultat, vår smidiga organisation gör att vi är flexibla och lätt anpassar oss för att fylla kundens behov oavsett projektets storlek.

Vi utför alla slags markarbeten som hela markentreprenader, bygger broar och vägar, anlägger trädgårdar och offentliga miljöer. Vi säljer även stenmaterial, grus och jord. Kontakta oss idag för ett samtal om ditt behov, inga jobb är för stora eller för små för oss. Vår flexibla organisation borgar för trygghet och kvalitet.

Här kan du läsa vår INTEGRITETSPOLICY

Våra värderingar

För oss är värderingar viktiga och något som präglar alla som arbetar hos oss. Här är några av de nyckelord som vi arbetar efter.

Helhet

Vi ser alltid till helheten och agerar utifrån vårt förhållande till den.

Driv

Vi har en uttalat stark motor, vi är pådrivande i de projekt vi är delaktiga i. Genom vår uthållighet når vi resultat.

Familjärt

Vi eftersträvar relationer präglade av respekt och närhet inom företaget och mot kunder och leverantörer. Ett just bemötande upplever kunder och medarbetare som något positivt i kontakten med Holst.

Trygghet

Vi bygger ett stabilt företag med ett långsiktigt perspektiv. Detta skapar trygghet bland medarbetare och kunder. Att anlita Holst ska vara en trygg resa med gott resultat.

Finurlighet

Holst arbetar lösningsorienterat. Genom flexibilitet och smarta lösningar vill vi tillgodose kundens behov. Vi försöker mer.