Holstgruppen AB

Mark- och Anläggningsarbetare

Jönköping

Holstgruppen växer och nu söker Holst Entreprenad dig med driv och erfarenhet inom Mark- och anläggning. 

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med såväl tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och hus samt VA och väg- och gatubyggnationer samt mindre anläggningsprojekt och finplanering. Några projekt som vi har utfört under åren är bland annat stadsdelen Munksjöstaden i Jönköping och VA-arbete för stadsdelen Skeppsbron i Jönköping med mera. 

Vi gillar komplicerade projekt som kräver gedigen kompetens för det är något som vi har inom bolaget. 

Oavsett vilka kunskaper du har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla ditt kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter ska locka dig som anställd på Holst. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Om du arbetar som Mark- och anläggningsarbetare och ännu inte har fått ditt yrkesbevis erbjuds du här möjligheten att tillsammans med oss arbeta fram en lösning med målet att erhålla yrkesbevis.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Holst finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö och god gemenskap. 

Krav:

  • B-körkort

Meriterande:

  • VA-kompetens
  • Yrkesbevis
  • Tidigare arbeten inom anläggningsbranschen 

Har du frågor?

Kontakta:

Pär Ekström:  0709-11 18 96, E-post: par.ekstrom@holstgruppen.com

Vi erbjuder

I Holstgruppen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens infrastruktur, skolor, kontor osv. Vi engagerar oss i att din arbetsmiljö ska vara så trygg och bra som möjligt. Vi är ett familjeföretag som ser långsiktigt på vår verksamhet vilket skapar en trygg miljö för våra medarbetare att väx och utvecklas i. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar driven och självgående personal.

Som anläggare på Holst Entreprenad AB erbjuder vi också tjänstebil, företagsbil eller förmånsbil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdatum

Maila till

par.ekstrom@holstgruppen.com

Ansök idag