logo

Vi på Holstföretagen vill skapa företag som är ett självklart val för kunder av alla storlekar. Med kompetens, närhet och kreativitet skapar vi trygghet hos våra kunder. Vi vill vara den självklara plattformen för medarbetare att utvecklas på i en atmosfär av trygghet och delaktighet. På detta sätt bygger vi ett starkt företag och en trygg och utvecklande arbetsplats.

Vår breda kompetens och erfarenhet borgar för ett gott resultat, vår smidiga organisation gör att vi är flexibla och lätt anpassar oss för att fylla kundens behov oavsett projektets storlek.

För oss är värderingar viktiga och något som prägla alla som arbetar hos oss. Här är några av de nyckelord som vi arbetar efter:

Helhet
Vi ser alltid till helheten och agerar utifrån vårt förhållande till den.

Driv
Vi har en uttalat stark motor, vi är pådrivande i de projekt vi är delaktiga i. Genom vår uthållighet når vi resultat.

Familjärt
Vi eftersträvar relationer präglade av respekt och närhet inom företaget och mot kunder och leverantörer. Ett just bemötande upplever kunder och medarbetare som något positivt i kontakten med Holst.

Trygghet
Vi bygger ett stabilt företag med ett långsiktigt perspektiv. Detta skapar trygghet bland medarbetare och kunder.  Att anlita Holst ska vara en trygg resa med gott resultat.

Finurlighet
Holst arbetar lösningsorienterat. Genom flexibilitet och smarta lösningar vill vi tillgodose kundens behov. Vi försöker mer.